2015/05/07

Megharcoltunk érte

Győzelemmel folytatta szereplését csapatunk a tavaszi szezonban! A Hanyatt SL elleni 1-0-s sikerrel elmozdultunk a szégyenletes utolsó helyről.

A szakvezetésnek nem kellett agyalnia a kezdőcsapat összeállításán, aztán szerencsére befutott Maci, így még cserélni is tudtunk. Az első perctől kezdve határozottabban léptünk fel, mint az elmúlt hetekben, több párharcot nyertünk, ez pedig azt eredményezte, hogy sok kedvező pontrúgáshoz jutottunk, és néhány kisebb lehetőséget is sikerült kialakítani.

Elsősorban a mezőnyben folyt a játék, de mi vezettük a veszélyesebb támadásokat, a befejezések ugyanakkor csak nem akartak sikerülni. Miki egy szép csel után a meccs helyzetét hagyta ki, aztán a szerencse végül mellénk állt az erőfeszítéseink jutalmául. Egy mellé tartó lövés megpattanva a felső sarokban kötött ki. Az utolsó percekben az ellenfél nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de kitartottunk, így értékes három pontot szereztünk.

Nem volt parádé, de azért védekezésben, a párharcokban mindenki jobban odatette magát, ez pedig azt eredményezte, hogy győztesen hagyhattuk el a pályát. A 200. meccsét játszó Balu több szép szereléssel, megbízható játékkal és egy Iminek lepasszolt mackóalsóval tűnt ki.

Hanyatt SL - Aljas család 0-1 (0-0)
Gsz.: Szabó M.
Aljas: Dr. Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Antal G., Csóti N.

1 megjegyzés: