2015/04/09

Minden ellenünk szólt, de nyertünk!

Megszerezte első győzelmét csapatunk a tavaszi szezonban. Az Aljas család ezer sebből vérezve verte 2-1-re az addig hibátlan Nimfas Korporésönt.

Mivel Gergő befutott pufidzsekijében a kezdésre, csak szimpla emberhátrányban, 3+1-ben kezdtük a találkozót, és igen szervezetten, blokkok sorozatát bemutatva tartottuk magunkat. Aztán megérkezett Svarc is, nyugodtan átöltözött, majd kiegészültünk. Néhány zavart percet követően igencsak jól sikerült az első félidő második fele. Maci rúgott egy szépségdíjas átlövésgólt, a kettes figura is elsült, emellett még kétszer nyugodtan beválhatott volna - magyarul teljesen megérdemelten vezettünk két góllal.

A szünet után aztán rákapcsolt az ellenfél, mi pedig valami egészen elképesztő fizikai állapotról tettünk tanúbizonyságot, aminek az lett az eredménye, hogy több hajmeresztő helyzetet átélve húztuk ki valahogyan győzelemmel a végéig. Imi több bravúrt is bemutatott, kétszer a gólvonalon mentettünk, emellett számtalan lövés akadt el a falban. A másik oldalon több ízben pontot tehettünk volna a meccs végére, de komoly ziccereket hibáztunk.

Végül csak meglett a siker, úgyhogy fellélegezhettünk, a jövő héten pedig ezen az úton kell továbbmenni!

Aljas család - Nimfas Korporésön 2-1 (2-0)
Gsz.: Kívés L., Szabó M.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Antal G.

2 megjegyzés:

  1. Szép volt fiúk! Mikor Gergő szembejött háromnegyed hétkor az alsó rakparton a dugóban, sejtettem, hogy időben ott lesz. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivételesen most nem bajlódott a bemelegítéssel:)

      Törlés