2015/04/16

Kriminális bíráskodás és fordulatok a 8 gólos meccsen

Csapatunk fordulatos mérkőzésen 4-4-es döntetlent játszott az Etil Alakulat ellen a bajnokság negyedik körében.

Már a mérkőzés előtt sejteni lehetett, hogy a játékvezetéssel lesznek gondok, és ez a gyanúnk be is igazolódott, de erről később... Nehezen vettük fel az üzemi hőfokot, hátul pedig két figyelmetlenséggel összehoztunk két gólt is az ellenfélnek az első félidőben, szerencsére viszont a másik oldalon András is betalált, így csak eggyel mentek a fekete mezesek a szünetben.

A második játékrészre felpörgött, keményebbé, szikrázóbbá vált a meccs, és Norbó egy átlövéssel kiegyenlített, sőt Svarc a kettes figura prototípusából hanyagul előnyhöz is juttatott minket. Sajnos szinte azonnal jött a válasz, mint ahogy ismételt vezetésünk után is, így az utolsó perceknek döntetlen állással vágtunk neki. És akkor jött a kedvenc sporink. Rolót teljesen nyilvánvalóan szabálytalanul választották el a labdától az orra előtt, ő mégis elfelejtett fütyülni, a meglépő csatárt így Miki kénytelen volt barbár eszközökkel, kiállítást érően megállítani (ráadásul közben még Benjit is leamortizálta). A szabadrúgást a sértett az égbe bombázta, utána pedig vége lett a csatának, így az emberhátrány nem nagyon tudott kijönni, mégis nagyon bosszantó, hogy minden mérkőzésen van valami óriási böszmeség, ha ő vezet.

A játékunkról annyit, hogy sebességben, fürgeségben nem tudtuk felvenni a versenyt a nagyjából 10 évvel fiatalabb srácokkal, a pontrúgások viszont ismét ültek, így egy pont a miénk lett.

Aljas család - Etil Alakulat 4-4 (1-2)
Gsz.: Mihály A. (2), Csóti N. (2)
2 perc: Szabó M.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szolga R., Antal G., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése