2015/02/11

Totális csőd

Csapatunk értékelhetetlen teljesítményt nyújtva 3-2-es vereséget szenvedett az addig pont nélkül álló Budakalász Butterflies ellen a bajnokság 7. fordulójában, ezzel az utolsó előtti helyre süllyedt vissza a táblázaton.

A mérkőzés lefolyásáról röviden annyit, hogy az ellenfél két nagy hibánkat kihasználva kétgólos előnyre tett szert. A játék képéből nem következő módon némi szerencsével a második félidőben kiegyenlítettünk, aztán kihagytuk a "meccslabdát", a másik oldalon pedig összehoztuk nekik a győztes találatot. A látottak alapján egy gólnál nagyobb különbség volt a csapatok között.

A vereség oka az, hogy egyetlen játékosunk sem volt ott fejben a mérkőzésen, amely hajmeresztő baklövések egész sorát eredményezte. Ehhez jött még kirobbanó fizikai állapotunk, valamint egy olyan hozzáállás, amely méltatlan az Aljas család hagyományaihoz.

Jó lesz, ha az eszünkbe véssük, hogy mivel futballozni nem tudunk, nekünk a sokat emlegetett női eszkimó U14-es válogatott ellen is meg kell küzdeni minden sikerélményért. Folytatás a jövő héten.

Budakalász Butterflies - Aljas család 3-2 (2-0)
Gsz.: Mihály A., öngól
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Antal G., Szolga R., Csóti N.

2 megjegyzés:

  1. Sajnos két gól is az enyém volt, és még Norbi pulcsiját sem sikerült eltulajdonítanom, úgyhogy mindent magamra vállalok...

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy ekkora szállóigévé vált ez az eszkimós kifakadásom, lassan már 5 éve, pont egy Májmedence - Aljas derbi után.. :D

    VálaszTörlés