2015/02/04

Nagyon közel voltunk a bravúrhoz

Nem sok hiányzott csapatunknak a bravúrhoz az A ligás CsakaBőr ellen a téli bajnokságban, de az esélyesebb rivális végül 3-2-re legyőzött minket.

Kezdettől fogva az ellenfél birtokolta többet a labdát, és kisebb helyzetekig is eljutott a rivális a kapunk előtt, de vagy Imi volt a helyén, vagy egy blokkoló láb lépett közbe. A másik oldalon ajtó-ablak helyzetet rontottunk, egy kettes figuránál centik hiányoztak a gólhoz, másodjára viszont Norbó a kapu torkából megszerezte a vezető találatunkat.

Ezúttal is jól sikerült a szünetben eszközölt taktikai megbeszélés: miután kitárgyaltuk, hogy ne engedjük magunkat lekontrázni, így kaptunk gólt fél perccel az újrakezdést követően. Szerencsére Doyen egy pontrúgás utáni lecsorgóból azonnal újra előnyhöz juttatott minket - ez volt egyébként rangidősünk 125. találata a klub színeiben -, de csak pár percig örülhettünk, mert az ellenfél nagytestű futballistája a lábak között behúzott egy centerezést.

A hajrában nagy erőket mozgósított a rivális a győztes találat megszerzéséért, de mi hibáztuk el a meccslabdát a kapussal szemben. Jött is a büntetés: öt faulttal csökkentek a lehetőségek védekezésben, ezt kihasználta a CsakaBőr egyik játékosa, majd egy lábak között elsuhanó lökettel, nagyjából két perccel a vége előtt eldöntötte a találkozót. Bosszantó véget ért a meccs, de ezúttal nem kell semmi miatt szégyenkeznünk.

Jövő héten ki-ki meccs a Budakalász ellen! Nehéz lesz az is!

CsakaBőr - Aljas család 3-2 (0-1)
Gsz.: Csóti N., Szamosközi G.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése