2014/11/06

A Tibi csapdája

Csapatunk 2-0-s győzelmet aratott az Etil Alakulat ellen a bajnokság hetedik fordulójában.

Mivel Imi betegség miatt nem volt bevethető, a szakvezetés kapusposzton a Kiskövesden már bizonyított Tibit vetette be, és senkinek nem is kellett csalatkoznia a bajnokin debütáló portásban. Az első félidőben akcióból nem tudtuk érdemben veszélyeztetni az ellenfél kapuját, gólpolipunknak ellenben több középtávoli lövés mellett egy száz százalékos ziccert is hatástalanítania kellett - ezt egy hanyag karmozdulattal meg is tette. Ezzel együtt simán vezethettünk volna akár a szünetben, mivel két kettes figurában is vastagon benne volt a gól lehetősége.

Fordulás után folytatódott a kiélezett, kiegyenlített küzdelem a pályán. Miki kígyózása után ketten álltunk a kapussal szemben, de a játékvezető sporttárs jó érzékkel visszafújta az akciót, hogy szabadrúgást ítéljen a javunkra a térfél közepéről egy kettő perces kisbüntetés kíséretében (amivel nyilván semmit nem tudtunk kezdeni). Aztán csak megszületett a vezető gól egy olyan mozdulatsor útján, amit lassan Doyenről kell elnevezni... Rangidősünk nem mellesleg ezzel megerősítette a helyét a góllövőlista élén. Nem sokkal később az egész mérkőzésen igen hasznosan futballozó András szolgálta ki Benjit, aki élete leghiggadtabb befejezését könyvelhette el, halálpontosan kigurítva a jobb alsót.

A hátralévő időben magabiztosan őriztük a fórt, és fontos három pontot gyűjtöttünk egy ügyes játékosokat felvonultató rivális ellen. Jövő héten folytatás rangadóval!

(A játékvezetésről zárásként csak annyit, hogy reméljük, jövő héten visszatér az "Öreg". Vagy bárki más.)

Aljas család - Etil Alakulat 2-0 (0-0)
Gsz.: Szamosközi G., Szolga R.
Sárga lap: Mihály A.
Aljas: Vén T. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Szamosközi G., Szolga R., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Mi lehet veled Miki !? Lehet, hogy megsütött nap a Kanári szigeteken? :) még a végén azt hiszem, hogy pozitív jelzőt kaptam egy cikkben :D

    VálaszTörlés