2014/10/02

Parázs meccsen vertük a Wombatot

Csapatunk egy végletekig kiélezett mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Mortal Wombatot a bajnokság 3. fordulójában.

Annyit játszottunk már ellenfelünkkel mostanában, hogy lassan kiérdemli a párosítás a "klasszikus" vagy az "örökrangadó" jelzőt. Szerencsére az elmúlt alkalmakkor rendre bosszút tudtunk állni azért, hogy egy bajnoki címtől anno megfosztottak minket, és most sem volt ez másként. De kezdjük az elejéről...

Nem indult túl nagy iramban az összecsapás, egy fokkal mi veszélyeztettünk többet, aztán feljött a Wombat és egy szerencsénkre visszafújt szabadrúgás után már megszerezte a vezetést. Újítottunk, viszonylag gyorsan egyenlítettünk egy szép akcióból, és további helyzeteink is akadtak, azaz meg is fordíthattuk volna a találkozót.

A második felvonás elején jött az újabb üresjárat, időt is kellett kérni, onnantól kezdve pedig elsősorban kemény, férfias, parázs csata folyt a pályán, játék kevésbé. A sokadik kettes figuránk a Testvérek révén gólt eredményezett, így a hajrában nálunk volt az előny. Jött előre a rivális, mindent megtett az egyenlítésért, de szerencsére a végén még egy emberhátrányos helyzetet is sikeresen kivédekeztünk.

A Mortal nagyot küzdött, ez alapján az egyik pontra abszolút rászolgált volna, a nagy lehetőségek száma alapján viszont nem érdemtelen a sikerünk annak ellenére, hogy messze nem játszottunk jól. Jövő héten újabb rangadó, oda kell tennünk magunkat!

Aljas család - Mortal Wombat 2-1 (1-1)
Gsz.: Szabó M., Csóti N.
2 perc: Szabó M.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szamosközi G., Szabó M., Csóti N., Szolga R.

1 megjegyzés: