2014/09/04

Győztes zárás

Győzelemmel fejezte be szereplését csapatunk a nyári bajnokságban. A jól ismert AZ Wombatot vertük 3-0-ra - a látottak alapján teljesen megérdemelten.

Mezőnyben kiegyenlített volt a játék az első félidőben, a támadó harmadban viszont (meglepő ezt leírni) mi voltunk a hatékonyabbak, jóval több nagy helyzetet alakítottunk ki, és ezek közül kettőt be is lőttünk. Sőt a szünetben akár nagyobb különbséggel is vezethettünk volna.

Érthetetlen módon a játékrész hajrájára visszaestünk, elrugdostuk a labdákat, és így kezdtük a második felvonást is, azaz sikeresen felhoztuk a riválist, amelyben ezúttal is ott volt kedvenc szellemóriásunk (reméljük, azért megkapta gondozóitól a fagyit). Szerencsére a lámpák kialvása sem zavarta meg a védekezésünket annyira, hogy ziccerek sorát alakítsa ki a Wombat, így Imi tulajdonképpen magabiztosan hozta hátul a nullát, elöl pedig átlövésből végleg eldöntöttük a találkozót. Kár, hogy Maci és Balu nem tudta értékesíteni lehetőségét, mindketten nagyon megérdemelték volna a gólt az egész idényben nyújtottak után.

A siker abszolút megérdemelt, így jó szájízzel készülhetünk az őszre, amikor azért jobb összteljesítményt kellene megcélozni az elért 6. helynél. Hajrá, Aljas!

Aljas család - AZ Wombat 3-0 (2-0)
Gsz.: Szolga R., Szamosközi G., Szabó M.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Vass B., Mihály A., Szamosközi G., Szabó M., Szolga R., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése