2014/09/25

Értékes döntetlen

Csapatunk 3-3-as döntetlent játszott a bajnokság második fordulójában a bajnokság egyik meghatározó együttese, a Kígyótér ellen.

Az előjelek nem voltak túl jók, hiszen többen nem tudtak megjelenni, emellett Doyen betegen vállalta a játékot. Szerencsére Tanár úr kisegített minket és ismét erősségünk volt. Kiválóan kezdtünk, és rangidősünk a megfázástól nem hagyta zavartatni magát: bekotort egy kapusról kipattanó labdát, majd a legjobb helyre érkezett egy tökéletesen végrehajtott kettes figuránál. Magára talált a jó erőkből álló rivális, és egy labdavesztésünket kihasználva szépített is. Hutch egyéni alakítása után Norbó újra kettőre növelte a különbséget, de a szünet előtt a legrosszabbkor jött egy kisbüntető, amit bevertek a zöldmezesek.

Fordulás után egyre inkább kiütközött az ellenfél fizikális fölénye, és egy legurított szabadrúgásból az egyenlítés is összejött a Kígyótérnek. A hátralévő időben izgalmas játék folyt a pályán: a rivális két ordító ziccert is elrontott, de mi is több ízben közel kerültünk a gólszerzéshez, Norbó például a kapufára sodorta a bőrt.

Maradt a 3-3, ami a látottak alapján igazságosnak mondható. A döntetlen abszolút értékes eredménynek mondható.

Aljas család - Kígyótér 3-3 (3-2)
Gsz.: Szamosközi G. (2), Csóti N.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Vass B., Szamosközi G., Szabó M., Szabó Mátyás, Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése