2014/08/28

Győzelem nagy csatában

Csapatunk 2-1-es győzelmet aratott a Lamantinok ellen a bajnokság utolsó előtti fordulójában. A helyzetek száma alapján a siker teljesen megérdemelt.

Ahogy az a zöld mezesek ellen lenni szokott, nehezen boldogultunk a rivális fegyelmezett védekezésével, de amikor elkezdtük türelmesen járatni a labdát, és megindult a mozgás a támadó szekcióban, azonnal jöttek a helyzetek. Szépséghiba, hogy kihagytuk őket. Egy pontrúgás aztán meghozta a megérdemelt gólunkat, így előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A második félidőben is lényegesen veszélyesebbek voltunk kapura, Imi nyugalmas perceket élt meg. Troli egy ordító helyzetet elpuskázott, a másodikat viszont Medve passza után beverte, így kicsit megnyugodhattunk. Talán túlzottan is hátradőltünk, mivel a végére teljesen megzavarodtunk, így a Lamantinok egy jól eltalált lövéssel szépíteni tudtak.

A látottak alapján a győzelmünk megérdemelt, de sokkal-sokkal több mozgásra, lényegesen nagyobb intenzitásra lesz szükség támadásban ahhoz, hogy eredményesebbek tudjunk lenni.

Aljas család - Lamantinok 2-1 (1-0)
Gsz.: Csóti N., Szolga R.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N., Szolga R.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése