2014/05/29

Norbó duplája döntött a rangadón

Rangadót nyert csapatunk a bajnokság tízedik fordulójában, a jó erőkből álló Sheffield Szerda ellen 2-0-s győzelmet arattunk Norbó duplájával.

Biztatóan kezdődött a találkozó, előttünk adódtak a nagyobb lehetőségek, és az egész első félidő egész jó képet festett. Iminek egyszer kellett kifutva tisztáznia, ettől eltekintve a liga eddigi legjobb támadósora nem volt túl veszélyes a kapunkra, mi viszont három kapufát is lőttünk.

Fordulás után sem változott a játék képe, de szerencsére annyi módosult, hogy Norbó révén megérkezett a rendkívül fontos gólunk, sőt támadónk egy pontrúgás után kettőre növelte a különbséget. Hátul továbbra is magabiztosan álltunk a lábunkon, a Medve vezette bekksor szilárdan tartotta magát. Teljesen megérdemelten győztünk, sőt a helyzetek száma alapján akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Némileg beárnyékolja a sikert, hogy 10-esünk komolyabbnak tűnő sérülést szenvedett. Zárójelben jegyezzük meg továbbá a meccs kapcsán, hogy még azt is elbírtuk, hogy a játékvezető többször is a kárunkra tévedett.

Fontos megemlíteni, hogy Zoli személyében újabb játékos debütált az Aljas család színeiben, ráadásul jó játékkal, gólpasszal tette meg mindezt. Zsinórban negyedszer sem kaptunk gólt, az érem már biztos a bajnokságban, szurkolóinknak köszönjük a biztatást, a hétvégén pedig bizakodva utazhatunk Gödre, a mini vb-re.

Aljas család - Sheffield Szerda 2-0 (0-0)
Gsz.: Csóti N. (2)
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Szolga R., Ábel Z., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése