2014/03/27

Visszavágtunk a Pókmalacnak

Második mérkőzését is megnyerte csapatunk a tavaszi idényben. A Pókmalac ellen a visszatérő Miki szerencsés triplájával arattunk 3-1-es sikert, ezzel visszavágtunk a sárga mezeseknek a néhány hónappal ezelőtt elszenvedett vereségért.

Döcögősen kezdtünk, sok hiba jellemezte a játékunkat, egy ízben pedig Iminek komoly bravúrral kellett javítania egy védelmi hibát. A másik oldalon aztán Gergő harcosságának köszönhetően megszületett a gól, amit még akár továbbiak is követhettek volna.

A második játékrészt rövidzárlattal nyitottuk, aminek az lett az eredménye, hogy kiegyenlített az ellenfél. Szerencsére tudtunk váltani, és két kapufa után emberelőnyös helyzetből egy furcsa góllal ismét magunkhoz ragadtuk a fórt. Iminek a másik oldalon többször is nagyot kellett mentenie, a három pont sorsa pedig a hajrában egy lábak között a hálóba jutó lövéssel dőlt el.

Összességében elmondható, hogy a helyzetek száma alapján teljesen megérdemelten győztünk, de ennél azért sokkal jobb játékra is képesek vagyunk - remélhetőleg. Jövő héten folytatás a jól ismert, jó játékerőt képviselő Mortal Wombat ellen.

Aljas család - Pókmalac 3-1 (1-0)
Gsz.: Szabó M. (3)
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szolga R., Antal G., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése