2014/02/20

Megint elkaptuk az éllovast

Néhány héten belül másodszor is legyőzte csapatunk az aktuális listavezetőt a bajnokságban. A Wladek FC ellen teljesen megérdemelten nyertünk 4-1-re.

Szerencsére Tanár úr az utolsó pillanatban beugorva orvosolni tudta a létszámgondokat, jó szokása szerint pedig ezúttal is a hátára vette a csapatot és a többieket is felfelé húzta. Miután Brigi megszerezte a nap hősének járó címet azzal, hogy hazarohant Imi polip kesztyűjéért, a háló előtt a felszereléssel kapcsolatos problémák is elhárultak.

Kiválóan, összeszedetten kezdtünk, és két mintaszerűen végrehajtott kettes figura után megadtuk az alaphangot a mérkőzésnek. Sőt nem sokkal később Tanár úr egy egészen hihetetlen kígyózás végén a harmadik találatunkat is megszerezte. Egy egyéni hiba után szépített a rivális, de annyi helyzetünk volt akcióból, hogy az eredmény rájuk nézve volt hízelgő a szünetben.

A második játékrészben továbbra sem nagyon találták a fogást a védekezésünkön, ha pedig kellett, Imi volt a helyén. Ellentámadásainkban rendre benne volt a veszély, és bár több lehetőséget is elmulasztottunk, a végén csak sikerült bevinni a kegyelemdöfést. A látottak alapján győzelmünk teljesen megérdemelt, a jövő héten valahogy így kell folytatni az AZ Alkmaat ellen.

Aljas család - Wladek FC 4-1 (3-1)
Gsz.: Csóti N. (2), Szabó Mátyás, Szolga R.
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Szabó Mátyás, Szolga R., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése