2014/01/30

Bravúr a listavezető ellen!

Szép győzelemmel folytatta szereplését csapatunk a bajnokságban, a forduló előtt éllovas 1899 ellen 4-2-es sikert arattunk - megérdemelten.

Az erőviszonyok ismeretében visszahúzódtunk, de nem adtuk fel a támadások lehetőségét, és az már az elején látszott, hogy az ellencsapásainkban igenis benne van a veszély. Egy remek akció végén Benji első labdaérintéséből megszerezte a vezetést, nem sokáig örülhettünk viszont, egy jól eltalált lökettel egyenlített a rivális. Két óriási helyzetet hagytunk ki, aztán egy pontrúgás mégis meghozta az ismételt fórt, ami megint nem tartott sokáig.

A második félidőre még egy fokkal jobban összeállt a védekezésünk, az ellenfél pedig egyre tanácstalanabb lett, nem nagyon találta a fogást rajtunk. Gergő villanása, bokából elengedett lökete után ismét előnybe kerültünk, ráadásul egy mintaszerűen végrehajtott kettes figura a játékrész derekán a negyedik Aljas gólt is meghozta. A hátralévő időben továbbra is mindig akadt egy közbenyúló láb, így megérdemelt, igen értékes sikert arattunk.

Tanár úr jelenléte nagyon jót tett a csapatnak, és szerencsére mindenki igen összeszedetten, koncentráltan játszotta végig a meccset. Az 1899 pedig hozzátette a magáét azzal, hogy kellően nagyképű volt ahhoz, hogy végig ne higgye el, hogy kikaphat.

Gratuláció mindenkinek, a jövő héten pedig újabb nehéz mérkőzés jön az általunk jól ismert Wombat ellen!

Aljas család - 1899 4-2 (2-2)
Gsz.: Szolga R., Antal G. (2), Csóti N.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Szabó Mátyás, Szolga R., Antal G., Csóti N.

4 megjegyzés:

  1. Nagy grat a csapatnak!

    VálaszTörlés
  2. hogy mennyire örülök, hogy így megragadt az "új" becenevem ... :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Úgy látom, elég volt a féket kivenni a csapatból. :-)

    VálaszTörlés