2013/12/05

Bajnokverés zárásnak

Szépen fejezte be csapatunk az őszi szezont, a már bajnok U.F.B. ellen összeszedett játékkal 5-2-es győzelmet arattunk.

Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, nem volt előjele az ellenfél vezető találatának, mégis hátrányban találtuk magunkat. Sikerült reagálni, előbb egy szép akció végén egyenlítettünk, majd Doyen bevetette csőrmestert, sőt egy kettes figura is elsült, így a szünetre biztos előnnyel vonulhattunk.

Bár létszámra elég vékonyak voltunk, és fáradtunk is, Medve csatársorba vezénylése meghozta az eredményét, kiosztott gólpasszát Norbó értékesítette. Volt néhány meleg percünk, amikor nem nagyon tudtuk megtartani a labdákat, és nyomás alá kerültünk, de szerencsére Imi is hozta magát végig, ráadásul egy védelmi megingást kihasználva Roló ismét feliratkozott a góllövőlistára. Egy nullára kijátszott akcióból a rivális még szépített, de ez a pontok elosztását nem befolyásolta.

Összeszedett játékunk miatt győzelmünk teljesen megérdemelt, jó volt a fegyelmezettséget látni, de azért a sikert ne értékeljük túl. Az iram nem verdeste az egeket és az U.F.B. sem szakadt meg biztos bajnoki címe tudatában. Az ötödik helyen fejeztük be a szezont, folytatás a téli bajnokságban. Hajrá, Aljas!

Aljas család - U.F.B. 5-2 (3-1)
Gsz.: Szolga R. (2), Szamosközi G., Szabó M., Csóti N.   
Aljas: Molnár I. - Szabó M., Szamosközi G., Kívés L., Szolga R., Csóti N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése