2013/10/24

Egy kalap szar

Váratlan pofont kapott csapatunk a bajnokságban: az alsóházban tanyázó FÖMI 5-3-ra győzött le minket. A vereséget minden idők egyik leggyatrább teljesítménye idézte elő.

A mérkőzésről zanzásítva annyit, hogy egy olyan csapattól kaptunk ki teljesen megérdemelten, amelyben néhány ügyesebb játékos mellett egy nő és egy 60 körüli fazon is szerephez jutott. (Gratulálunk nekik és sok sikert a továbbiakra!)

A megszokott Aljas erényekből (szervezettség, fegyelmezettség) semmit nem lehetett viszontlátni, az egész csapat valamilyen másik dimenzióban mozgott fejben, emellett kollektíve bevettünk valamit futball ellen. Nem ezen múlt, de jegyezzük meg, hogy a játékvezető sporttárs a legrosszabbkor nyúlt bele a meccsbe a második félidőben egy érthetetlen büntetővel.

6 meccs után 13 pontunk van, amit sokan aláírtak volna, tehát katasztrófa nincsen, de látni kell, hogy azok a játékosok is mi vagyunk, akik ezt a gyalázatot produkálták. Ennek megfelelő szerénységgel kell hozzáállni a hátralévő mérkőzésekhez, mert jó lenne kiköszörülni a csorbát. A különböző nemesfémeket tartalmazó terveket egyelőre parkoltassuk (persze ne mondjunk le róluk), első lépésben a becsületünket szerezzük vissza. Folytatás két hét múlva!

Aljas család - FÖMI 3-5 (1-2)
Gsz.: Szolga R., Szabó M., öngól
Sárga lap: Molnár I.
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Szamosközi G., Mihály A., Antal G., Csóti N., Szolga R., Takó G.

2 megjegyzés:

  1. Nekem még mindig rossz kedvem van, de sajnos törvényszerű, hogy időnként jönnek ilyen meccsek is. Kapjuk össze és tisztességesen tegyük oda magunkat két hét múlva!

    VálaszTörlés
  2. Jaja sajna ez nagyon rossz volt, személyesen is elnézést kérek a fostaliga játékomért.
    A sárga lapot viszont határozottan visszautasítom, csupán baráti megbeszélést folytattam a sporival!

    VálaszTörlés