2013/01/17

Rút véget ért a szép sorozat

Hét veretlen mérkőzés után megtört az Aljas család nagy sorozata. A Kígyótér együttese 9-2-es, megsemmisítő verést mért ránk a téli bajnokság negyedik körében.

Valahogy nem sikerült megfelelően felpörögni a mérkőzésre. Amelett, hogy az ellenfél jóval gyorsabb futballt mutatott be, mint mi, a játék egyéb elemeiben is sajnos jócskán felülmúlt minket, így teljesen megérdemelten aratott fölényes győzelmet.

A védekezés "hatékonyságáról" mindent elmond a kapott gólok száma, ezen az estén még a megszokott erényekből sem jött elő semmi. Már az első félidő derekán komoly hátrányban voltunk, a kockáztatás pedig nem jött be, a rivális kivégzett minket.

Több szót erre a napra nem érdemes vesztegetni. Jó lenne, ha a jövő héten egy más arcát mutatná a csapat - ehhez természetesen mindenki kell!

Kígyótér - Aljas család 9-2 (4-1)
Gsz.: Szamosközi G., Szabó M.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Vass B., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Mihály A.

1 megjegyzés:

  1. Tegnap este részben már kitárgyaltuk, de azért az észosztásból sosem elég. :)
    A kockáztatás nem jött be sajnos, ez a húzás nem ült. Viszont inkább ragadjuk meg a kis esélyt, mint ahogy tisztes vereségre menjünk. Szerintem.
    Lehet szarul játszani, engem az viszont nagyon zavart, hogy nem haraptunk. Magamon azt éreztem az első 25 percben, hogy egyszerűen fejben nem tudom elhatározni, hogy egy párharcban egyém lesz a labda - ez mindenkinél gond lehetett. Nem voltunk ott ezen a meccsen, nem akartuk kellően a győzelmet. Ez elszomorító, de a jövő héten lehet javítani!

    VálaszTörlés